Főoldal Belépés Regisztráció Elfelejtett jelszó
Kosár [ üres ]

Cégünkről

 

A HomeDigital kereskedési szemlélete

 

Személyes ügyintézés

Munkatársaink a rendelésnél megadott telefonszámon vagy az egyéb elérhetőségeken felveszik a kapcsolatot ügyfeleinkkel és pontosítják a megrendelést a rugalmas üzletmenet érdekében.

 

Szaktanácsadás

A felmerülő kérdésekre munkatársaink gyakorlati és szakmai válaszokkal igyekeznek segíteni a megfelelő készülék kiválasztásában.

 

Felméréstől a kivitelezésig, projektkezelés

Klímaberendezések esetében egy műszaki alaprajz nem mindig biztosít kellő pontosságú helyszíni leírást. A gördülékeny telepítés és a megfelelő készülék kiválasztásának érdekében szükség esetén projektmanager kollegánk helyszíni felmérést végez.

Mindemelet a HomeDigital és budapesti szaküzlete nem csak értékesíti a klímaberendezéseket, hanem hivatalos szerződött partnerei révén a telepítés tekintetében is komplex szolgáltatást nyújt.

 

Forgalmazott termékek hivatalos forgalmazói forrásból

Termékeink kizárólag hivatalos, magyarországi forgalmazói, disztribútori forrásból származnak. Ezen készülékekre a hivatalos magyar importőrök vállalják a jogszabályokban rögzített valamint azon túli garanciát. Mindez biztosítja önnek, hogy esetleges meghibásodás esetén is biztonságban érezheti a vásárolt terméket.

 

Rugalmas házhoz szállítás

Raktárról kapható termékeinket 24 - 96órán belül kiszállítjuk. A raktáron éppen nem lévő készülékek esetében előzetes egyeztetés keretén belül az önnek legkedvezőbb feltételek mellett szállítjuk ki a megvásárolt berendezést. Pontos szállítási feltételeinket itt találják:

 

Árpolitika
Folyamatosan, napi rendszerességgel ellenőrizzük a hivatalos forgalmazók, beszállítóink árait, annak érdekében, hogy a mindenkori legkedvezőbb áron kínálhassuk termékeinket.


Árgarancia

Az árgarancia biztosítja vásárlóinknak, hogy egy esetleges áremelkedés esetén is a megrendeléskori áron kapják meg a kiválasztott termékeket. Árcsökkenés esetén pedig természetesen a termék a számlázáskor érvényes kedvezőbb áron kerül értékesítésre.


Raktárkészlet

Készleteinket igyekszünk az időszakos vevői igényeknek, trendnek megfelelően közel 20éves tapasztalatunkkal ötvözve kialakítani. Ennek köszönhetően a legkeresettebb termékeink nagy része raktárról azonnal megvásárolható. Egyéb esetekben a megfelelő beszállítói logisztikai háttér gondoskodik arról, hogy 24-48órán belül rendelkezésre álljon a kiválasztott berendezés.

 

Közületeknek nagyvállalatoknak történő beszállítás

Közületi és nagyvállalati beszállítások esetében szaküzletünk készséggel áll a megrendelő állami vagy magán cégek rendelkezésére. Közel 20éves referenciáink között megtalálható számos közismert vállalt, államigazgatási szervezet. Árajánlatkérést az alábbi elérhetőségek valamelyikére küldheti.

 

Megtekinthető berendezések

Azok, akik üzletünket felkeresik, kipróbálhatják, megtekinthetik kiállított készülékeinket és gyakorlati kérdéseikre is választ kaphatnak.

 

Előrendelés
Webáruházunkban és üzletünkben lehetőség van a még nem forgalmazott, de a gyártók által bejelentett, katalógusukban már megjelentetett termékek előrendelésére. Ezen termékek a forgalmazás megkezdésével egyidőben válnak, elérhetővé mely időpontban azonnal felvesszük a kapcsolatot megrendelőinkkel.

 

Könnyű megközelíthetőség

Üzletünk Budapesti központi részén a város egyik legforgalmasabb közlekedési csomópontjának közelében található.

 

Rólunk

Cégünk 1998-as cégbejegyzési dátummal alakult és a mind a mai napig 100%-os magyar tulajdonú vállalkozásként üzemel. Fő profilunk komplett, átfogó megoldások nyújtása légkondicionáló rendszerek tekintetében a felméréstől, az árajánlatadáson keresztül egészen a végső telepítésig. Utóbbi tekintetében csak szerződéses, zöld kártyával és több éves tapasztalattal rendelkező regisztrált szakcégekkel dolgozunk. Termékpalettánk egyaránt tartalmazza a lakossági igényeket kielégítő mobil légkondicionálókat, split és multi-split rendszereket ugyanúgy, mint a több beltéri egységes nagyteljesítményű közületi rendszereket.

 

Cégünk másik fontos profilja híradástechnikai és háztartási készülékek forgalmazása, azon belül is megkülönböztetett figyelemmel a beépíthető konyhagépek, konyhatechnikai eszközök.

 

Mindkét profilunk esetében a világ meghatározó márkáinak (LG, ELECTROLUX, MIDEA, BOSCH, GORENJE, HOTPOINT-ARISTON, INDESIT, FAGOR, NARDI, SIEMENS, TEKA, WHIRLPOOL) termékeit kínáljuk, mert valljuk, hogy a minőségi termékek hosszú távon megtérülést és elégedettséget jelentenek a vásárlónak és értékesítőnek egyaránt.

 

Széles termékpalettánk és az állandóan változó szolgáltatásaink révén próbálunk megfelelni valamennyi aktuális vásárlói igénynek és folyamatosan biztosítani a magas szintű kiszolgálást, értékesítést. Bízzunk benne, hogy mindezt egyaránt teljes megelégedéssel tesszük leendő és visszatérő vásárlónk körében.

HomeDigital

Cégünkről
Cégadatok
Elérhetőség
Fizetés és szállítás
ÁSZF feltételek
Útmutató
Áruhitel
Garancia és szervíz kereső
Adatvédelem és jogi nyilatkozat
Webáruház-készítés: shopmasters.hu